22.4.2010

Pirkka Lager




Siirrytäänpä heavy user-sarjaan, ja jätetään lipittely. Arki-illan ratoksi Macen koriin päätyi tuttu ja turvallinen 4-pack Pirkan Lageria. Juoma ei pyri olemaan sen kummempaa kuin helposti juotavaa peruslageria mahdollisimman halvalla (1,75e/0,5l) mahdollisimman korkeilla keskiolutprosenteilla (4,7%). Itse juoma on hollantilaista, varmaan jollain toisella nimelläkin Suomeen (kalliimmalla) tuotavaa.

Karusta imagostaan huolimatta olut on kerrassaan mainiota, ja on noussut Macen suosikiksi. Pääosin tietenkin hintansa puolesta, mutta makukin on rehti ja konstailematon. Raikas Lager, jota ei ehkä kynttiläillallisilla nautita, mutta joka sopii suomalaisen miehen makuun. Kalsarikännäämisen klassikko, ja hakkaa esim. Lidlin halvimmat oluet mennen tullen. Terävä puraisu, ei juurikaan kitkeryyttä, jos ei juuri sen kummempaa makuakaan. Nautitaan humaltumistarkoituksessa, miesten kesken tai yksin.

Lacen huomautus: kyllä sitä nyt nainenkin voi juoda, ainakin hörpätä miehen tölkistä. Todistetusti Mace on nauttinut Pirkkaansa myös naisseurassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.